Meteen naar de content

Gratis verzending - Vandaag besteld, morgen in huis!

Gratis verzending - vandaag besteld, morgen in huis!

    Privacy Policy

    Drankey

    Gevestigd in Nederland, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

    Contactgegevens:

    Drankey

    https://drankey.nl/ 

    E-mail: Info@drankey.nl

    KVK- nummer: 77823877

    Persoonsgegevens die wij verwerken

    https://drankey.nl/ verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/ of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.

    Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

    – Voor- en achternaam

    – Geslacht

    – Geboorteplaats

    – Adresgegevens

    – Telefoonnummer

    – E-mailadres

    – IP-adres

    – Locatiegegevens

    – Gegevens over jouw activiteiten op onze website

    – Gegevens over jouw surfgedrag over verschillende websites heen 

    – Internetbrowser en apparaat type

    – Bankrekeningnummer

    Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

    Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via https://drankey.nl/ dan verwijderen wij deze informatie.

    Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

    https://drankey.nl/ verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

    – Het afhandelen van jouw betaling

    – Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren

    – Om goederen en diensten bij je af te leveren

    – diynails.nl analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren.

    – https://drankey.nl/ verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

    Geautomatiseerde besluitvorming

    https://drankey.nl/ neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van https://drankey.nl/ tussen zit. 

    https://drankey.nl/ gebruikt de volgende computerprogramma’s of -systemen:

    Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

    https://drankey.nl/  bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

    persoonsgegevens > 2 jaar > Marketing

    Personalia > 2 jaar > Marketing

    Adres > 2 jaar > Marketing

    Enzovoort > 2 jaar > Marketing

    Delen van persoonsgegevens met derden

    https://drankey.nl/ verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

    Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

    https://drankey.nl/ gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone.

    https://drankey.nl/ gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden.

    Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan.

    Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

    Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doeik-ermee/.

    Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

    Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door

    https://drankey.nl/ en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

    Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar Info@drankey.nl. 

    Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek.

    https://drankey.nl/ wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons. 

    Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

    https://drankey.nl/ neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via https://drankey.nl/.

    Algemene vragen

    Als u vragen heeft kunt u 24/7 terecht via de klantenservice info@drankey.nl

    Bestelling & Betaling

    U kunt betalen met: Ideal, Mastercard, Visa, Bancontact en achteraf betalen met Klarna!

    Onmiddelijk na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u een onderbevestiging per e-mail. De ordebevestiging bevat een bestelnummer, besteloverzicht en het verzendadres.

    Verzending

    Nederland/Belgie - levertijd: 1 werkdag vandaag besteld, morgen in huis!

    Nederland/Belgie - Verzendkosten: Gratis verzending

    Zodra u bestelling is verzonden, sturen wij u een e-mail met Track&Trace code! Hiermee kunt u de status van uw bestelling volgen.

    Retourneren

    Dit is heel eenvoudig en kan binnen 3 stappen:

    - Stuur binnen 14 dagen naar onvangst van uw bestelling een e-mail naar info@drankey.nl

    - Registreer uw retourzending met de link die u van de klantenservice heeft ontvangen

    - Uw retourzending wordt binnen 10 werkdagen na ontvangst in ons magazijn verwerkt

    De retourneer kosten zijn voor eigen rekening.

    Wij doen ons best om de retourzending zo snel mogelijk te verwerken. Na onvangst van uw bestelling verwerken we deze binnen 10 werkdagen. Houd u er rekening mee dat de terugbetaling tot drie dagen zichtbaar wordt op uw bankrekening.

    Vandaag besteld, morgen in huis!

    Wij leveren met PostNL, DHL voor de snelste en meest betrouwbare service.

    Bestel nu, betaal later

    Met Klarna bestel je nu en betaal je later het geeft u extra flexibiliteit. U kunt binnen 30 dagen betalen.

    14 dagen retourbeleid

    U kunt altijd retourneren of ruilen. Wij bieden een 14 dagen retour- of ruilbeleid als u om wat voor reden dan ook niet tevreden bent met uw bestelling.